woensdag 3 juli 2013

Belorado, 3 juli

Nou dat met die kippen was voor onze tijd denk ik. Er zat zeggen en schrijven 1 kip in een hok in een ruimte die tegen de kerk aangebouwd was. Misschien was de rest elders aan het scharrelen, of 'geploft'.
Vanmorgen om kwart over zes vertrokken, het daglicht moest nog komen. We hebben warm weer gehad de laatste dagen. In die grote slaapzalen bleef de warmte ook lekker hangen.  Je kunt met zekerheid vaststellen dat mijn schoenen nu wel droog zijn. Het is ook heerlijk dat we tegenwoordig op een droge ondergrond kunnen lopen. Ook vandaag werden we weer verrast door de natuur: teunisbloemen, wilde kamille, korenbloemen en gierst in de bloei. Het is opmerkelijk hoeveel mensen uit andere werelddelen ook op dit pad lopen uit BraziliĆ«, Japan, Korea. We hebben voor vandaag onze locatie kunnen bespreken. We hebben een kamer met twee stapelbedden en Thomas, de Duitser die ik een paar dagen geleden had ontmoet is ook bij ons op de kamer. Het ritme zit er goed in: lopen, douchen, wassen en bijkomen.
Morgen krijgen we een zwaar traject van 24,3 km. Met hoogteverschillen wordt dit als een lastig parcours aangeduid. Er is onweer voorspeld.

1 opmerking:

  1. hallo Ben er zitten toch echt een hen en haan in het hok misschien zat ze net een ontbijt eitje te leggen voor de pastoor.
    groetjes Bernhard

    BeantwoordenVerwijderen