maandag 22 juli 2013

21 juli

Wij zitten inmiddels in San Juan de Pandornello op 1275 m. We hebben geen bereik, wifi, netwerk.
We lopen af en toe ook op de N 120 die van Burgos naar Santiago leidt. Het was weer een klimpartij vandaag en dan is het lekker om weer onder de douche te staan nadat we om 14.00 uur hier aankwamen.
Gisteren ontmoetten we een hele groep Brazilianen, een wandelclub die de tocht gezamenlijk loopt. Dat betekende wel dat zij als eersten aan de avondmaaltijd konden beginnen. Wij zouden dan pas om 21.00 uur kunnen gaan eten. Dat werd ons te laat en hebben elders gegeten. Vanmorgen werden we gewekt met het Ave Maria, eerder mocht je niet je bed uit. Bij het ontbijt zag het groen en geel voor je ogen van de Braziliaanse shirtjes.
We hebben overigens de dag ervoor vegetarisch biologisch gegeten. Een Hongaarse kokkin had een heerlijke maaltijd op tafel getoverd.
Het ziet er naar uit dat we Santiago zaterdag 27 juli zullen binnenlopen.

5 opmerkingen:

 1. Hallo Ben,
  Nog 6 dagen! Ongelooflijk! Het is een enorme prestatie!Ik hoop dat deze laatste week net zo goed en mooi mag gaan als alle voorgaande. Geniet nog van de laatste kilometers.Het aankomen is geweldig, maar de weg overtreft alles!
  Buen Camino!
  Lieve groet, Lous.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo allemaal,
  a.s.zaterdag na 13.00 uur zal Ben aankomen op het grote plein.
  Misschien kun je iets zien via de webcam
  http://www.crtvg.es/crtvg/cameras-web/praza-do-obradoiro

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Ben voorwaar een fenomenale prestatie, die helaas wordt overschaduwd door het trein incident, maar jouw prestatie is buitengewoon indrukwekkend.
  Geniet van het moment en tot gauw in Eemnes
  groetjes
  Steven

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vandaag is het zover. Je droom komt uit. Nu genieten van rusrt en het aftrainen. Ben, heel knap wat je gedaan hebt! Tot gauw! Groet, Andre

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geen nieuwe info. Maar ik denk dat je op het plein bent aangekomen waar je al zolang naar uitgekeken hebt. Een geweldige prestatie ik heb vreselijk veel respect voor je. Geniet daar nog even en hoop je dan binnenkort weer op Sypesteyn te ontmoeten. Groet aan je dierbare daar. Ruud

  BeantwoordenVerwijderen