donderdag 30 mei 2013

29 mei


Het wordt een beetje eentonig maar het is weer een natte dag. Er is weer een nieuwe pelgrim bij gekomen, Anita die we een paar dagen geleden ook al hadden gezien. Samen met haar hebben we gekozen voor de route door het bos, terwijl de anderen langs de weg gingen lopen. Deze keer kwamen we voor de koffiepauze bij een gelegenheid terecht waar een verbouwing gaande was. Een van de mannen bood ons een betere locatie aan een paar kilometer verderop. De rugzakken konden we achterlaten. Daar werd verse koffie voor ons gezet en we werden weer keurig teruggebracht. Kijk zo kan het ook.
We hebben een flinke afstand voor de boeg. Een kilometer of 27. Morgen hopen we in Limoges aan te komen.

4 opmerkingen:

 1. Hoi Ben, Sterkte met al die regen. Toch goed om door het bos te lopen en niet over de weg. loop je niet meer met Wim en Corrie? Wel fijn dat je nu ook een boekje hebt. Ben je niet zo afhankelijk.
  Ik duim voor mooi weer.
  lieve groet, je maatje Lous.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gisteren de URL gekregen van Ada... direct alle reisverhalen gelezen: Wat een lange tocht! En wat een regenpech... laat het voorjaar en de zomer maar beginnen. Droog lopen zal toch een stuk fijner zijn. Je nieuwe lezer wenst je nog vele fijne kilometers. Ik lees mee! Groetjes Marianne (aka de buuv / 184)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel vervelend Ben telkens maar weer die regen. Ik denk dat het nu een stuk beter gaat worden. Goede reis verder. Groet Aad.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Laat even weten waar je 'nu'zit. Wij gaan volgende week die kant op (vakantie) en misschien vind je het leuk als we elkaar treffen. Groet van Helg@

  BeantwoordenVerwijderen