dinsdag 2 april 2013

enkele dagen voor vertrek

Paaszaterdag 30 maart 2013
Wij vieren de verjaardag van Ilya die 2 jaar is geworden, zoon van dochter Nathalie en schoonzoon Iwan. Op Hoeve Ravenstein in Baarn komen we bij elkaar. Erg leuk voor jong en oud, vooral voor jong want op de boerderij kunnen we pony's, schapen, lammetjes, geiten, kavia's, konijnen, kippen en koeien zien en ruiken. Eieren zoeken en schilderen.Plus binnen weer lekker opwarmen met koffie thee en heel veel lekkers.

1e Paasdag 10.30 uur in museumkasteel Sypesteyn te Loosdrecht komen we samen om alvast mijn 65e verjaardag te vieren en een soort van uitzwaaifeestje. Wat is het leuk om mijn kleinkinderen als riddertjes te zien spelen en te merken dat ze het ook naar hun zin hebben. Er worden eieren geverfd en lekkere dingen gegeten.Wat goed om nog even van gedachten te wisselen met diegenen die mij lief zijn. Tijdens mijn voettocht zal ik nog genoeg tijd krijgen om hieraan terug te denken en na te genieten. Een heerlijke hightea beleving en een moment voor het heffen van een glaasje bubbels maken het geheel af.

2e Paasdag
Weer feest want Louise is jarig. Een gezellig samenzijn onder het genot van drankjes en sateetjes kletsen met  luitjes die je een poosje niet gezien hebt.

2 april 2013 prachtig zonnig in Eemnes. Het heeft weer gevroren en nu is het 2 gr. Om negen uur een afspraak bij kapsalon Het Hofslot. Maak er maar een kort pelgrimshoofd van, het groeit vanzelf weer aan. Een lekker kopje koffie erbij en dan mag ik een mooie Jacobsschelp ontvangen met een praktisch lint in Hollandse kleuren. Zo'n kapsalon kan ik bij iedereen aanbevelen. Bij thuiskomst heb ik de schelp direct aan de rugtas bevestigd en nu maar hopen dat dit ook bescherming zal bieden......