zondag 9 juni 2013

Mussidan 8 juni

Vandaag is het benauwd weer geweest. Bewolkt. We hebben mazzel gehad, want nu we al weer binnen zijn valt de regen met bakken uit de lucht.
Veel in gedachten geweest en niet alleen vandaag. Je denkt aan de kinderen en kleinkinderen. Hoe het die twee op de terugreis is vergaan? Over die 'toevallige' ontmoetingen. Nee toeval bestaat niet....


5 opmerkingen:

  1. Gerrit Plaggenburg10 juni 2013 om 13:45

    Hoi Ben,
    Je hebt er al een heel stuk opzitten. Hopelijk gaat alles goed met je. Heb heeeel veel respect voor je. Ik blijf je volgen.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoy Ben
    Je hebt de snelheid er goed inzitten kijk iedere dag uit naar je verhalen.Het verwonderd mij dat er nog zoveel wandelaars onderweg zijn.In Spanjeloop je in een lange sliert mensen naar Santiago.Ik zie dat je nu op mijn route zit.geniet van alle vriendelijke mensen die je ontmoet.
    Groetjes Bernhard.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. blij weer wat over je te lezen. 't gaat goed he? nog 'effe' doorlopen en je bent er..... allen succes verder.
    groet, andre

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Ben
    Wat geweldig die ontmoetingen met Ada!, dat loopt de komende dagen een stuk fijner. Kun je op teren. De snelheid is uitstekend lees ik. Ga zo door en geniet van alles wat je tegenkomt
    Groetjes
    Steven

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ha die Ben. Wat een mooi verhaal en ik lees het iedere keer weer. Fantastisch om je te kunnen volgen en dit doet Marjan ook. Had wel contact met je Lievie maar nu vond ik het tijd ommiets tegen jou te zeggen. Super de ontmoeting met Ada en Frank. Maar wat een bewondering heb ik voor je man! Zie alweer uit naar je volgende ervaringen. Lieve groetjes van ons, Gerard en Joke.

    BeantwoordenVerwijderen